Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z widzami na Youtube... nie wyświetla ich.

vRs.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Nie mam bladego pojęcia czy można w tym dziale o takich sprawach pisać ( jak zawsze ), więc przepraszam jeśli jest zły ;_;

Mój problem polega na tym że mam konto na youtube. Posiadam na nim 43 widzów itd. , lecz jak wchodzę na swoim kanale w subskrypcję to pokazuję mi 29 widzów...

O co tu chodzi? Na domiar złego Ci widzówie raz znikają i pojawiają się jeszcze inni ( zapewne Ci co też subskrybują, jakoś się zamieniają ). Wie ktoś jak to naprawić lub może co robie nie tak? Może to wina youtube i przez 8 miesięcy tego błędu nie naprawili ._.

Z góry dzięki za pomoc.

Ps. Używam Opery 10, jakby co

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

Ogólnie yt ma czasem jakieś zawiechy ktoś już pisał ze ma 301 wyświetleń a normalnie powinno być więcej

yt coś ma spsute i tyle

ale niech wypowie się ktoś jeszcze ;)

Opublikowano

Ogólnie yt ma czasem jakieś zawiechy ktoś już pisał ze ma 301 wyświetleń a normalnie powinno być więcej

yt coś ma spsute i tyle

ale niech wypowie się ktoś jeszcze ;)

Z tymi 301 wyświetleniami to nie bug, tylko wielka tajemnica youtube : P

spróbuj wyczyścić CCleanerem ciasteczka.

Czyściłem, dalej pokazuje 29 ...

by Valky

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

Ktoś może wie? W chwili obecnej posiadam 49 widzów, pokazuje 32... Dlaczego nie pokazuję mi tych 17 ? Jakby ich w ogóle nie było.

by Valky

Opublikowano

@ref

Ktoś może wie? W chwili obecnej posiadam 49 widzów, pokazuje 32... Dlaczego nie pokazuję mi tych 17 ? Jakby ich w ogóle nie było.

Bo są to widzowie, którzy subskrybują Twój kanał z konta Google, a nie prawdziwego konta na YouTube. Czyli dają suba ze swojego imienia i nazwiska używając poczty Gmail. Nic z tym nie zrobisz i to chyba nawet nie jest błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...